Nieuws

Sjoerd's Barbershop

Sjoerd's Barbershop

Bij kapper Sjoerd gaan wij mee met de trend van de Barbershops. De authentieke Herenkapper is weer hot. De klassieke mannenkapsels met een moderne snit zijn erg in met een combinatie van wellness. Het vakmanschap staat weer voorop met extra aandacht voor het kapsel. Wij hebben weer een aparte mannen gedeelte met prachtige Barberchairs. Daarom bieden wij enkele nieuwe behandelingen.

Italian shave is een luxueuze scheerbehandeling, 2X uitscheren met warme-, koudedoeken, gezichtsmassage met verzorgende balsem en aftershave als toetje of anders de Traditionele scheerbehandeling die minder uitgebreid is. De Crew behandeling dat wil zeggen wassen met hoofdhuidmassage, knippen, losse haartjes uitspoelen in de wasbak met een verfrissende conditioneer, het haar drogen en stylen.

Contourservice, het kapsel zit nog perfect maar rond de contouren en de nekharen maakt het onverzorgd. Een korte tussentijdse servicebehandeling.

1-2-3 Tondeuse voor de korte geschoren kapsels. Er komt geen schaar aan te pas, dit is een service voor de klant die nu zijn haar zelf met de tondeuse scheert maar nu toch een beter uitgewerkt kapsel willen hebben met strakke, scherpe contouren en bakkebaarden.

Abonnement, het gehele jaar er verzorgd uitzien! 10X knippen met 10% korting geldig voor een jaar. Al de wasbehandelingen krijgen een ontspannende hoofdhuidmassage.

« Vorige pagina