Bel voor een afspraak 0299-372777

Behoud je eigen haar ondanks chemo

Toupim eigen-haarband

Toupim haarbandWij zijn trots om Toupim partner te zijn! Als enige ter wereld helpt Toupim vrouwen die hun haar verliezen door bijvoorbeeld chemotherapie hun eigen haar te “behouden”. Het unieke aan Toupim is dat hun oplossing geen synthetisch of ingekocht haar gebruikt, maar het eigen haar van vrouwen.

Wij krijgen van jou het vertrouwen om je coupe te mogen verzorgen en we creëren samen je eigen stijl en identiteit. Als je dan door een tegenslag je eigen haar dreigt te verliezen, willen wij je ook graag helpen. Helpen om toch je eigen haar te kunnen blijven dragen.

Als je je haar verliest en je wil een Toupim eigen-haarband meenemen als mogelijke optie, dan is het heel belangrijk dat je er op tijd over hoort. Tussen het moment van diagnose en de daadwerkelijke haaruitval zit vaak niet veel tijd.

Daarom zijn we Toupim partner geworden. Zodat wij je kunnen attenderen en op het juiste moment de Toupim eigen-haarband onder de aandacht brengen bij onze klanten. Wij kunnen je helpen het proces uit te leggen en eventueel je haar op de juiste manier af te knippen, voor te bereiden en te versturen naar Toupim. Zodat zij er een mooie eigen-haarband voor je van kunnen maken en je er weer uitziet als jezelf.

Wij zijn blij dat we deze service aan kunnen bieden, zodat we onze klanten op deze manier de optie geven hun eigen haar te redden.

Ook donorhaar is erg welkom bij Toupim. Als je meer informatie wilt, loop dan eens bij ons binnen.

Je kunt natuurlijk ook eerst een kijkje nemen op www.toupim.com.